SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde Elsevier ClinicalKey Erişimi

GÜNCELLENME TARİHİ: 24/04/2017

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından yürütülmekte olan Elektronik Kaynaklar Ulusal Akademik Lisansı (EKUAL) Projesi, gerek üniversiteler gerekse eğitim ve araştırma hastanelerinde hizmet vermekte olan araştırmacıların uluslararası bilimsel ve akademik içeriğe erişimlerinde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla alanında otorite veri tabanlarına abonelikler yapılarak hizmet sunulan bir projedir.

EKUAL Projesi kapsamında Bakanlığımıza bağlı 53 Eğitim Araştırma Hastanesinin (EAH) erişimine açık olacak şekilde klinik karar destek sistemi/arama motoru olan Elsevier  ClinicalKey için lisans anlaşması imzalanmış ve Genel Müdürlüğümüz koordinasyonuyla Elsevier ClinicalKey erişimi 53 eğitim ve araştırma hastanesi için tamamlanmıştır.

TÜBİTAK Bülten'de yayımlanan entegrasyon bilgilendirme metni için tıklayınız.

Eğitim ve araştırma hastaneleri listesi için tıklayınız.

Adres:
T.C. Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi 06800, Ankara