SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ProEmpower Projesi Açık Pazar Araştırması

GÜNCELLENME TARİHİ: 22/05/2017

ProEmpower Projesi Açık Pazar Araştırması 31 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak
Kayıtlar 25 Mayıs Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır”

ProEmpower (Procuring innovative ICT for patient empowerment and selfmanagement of type 2 diabetes mellitus – Tip 2 Diyabetli Hastaların Güçlendirilmesi ve Hastalıklarını Yönetmesi İçin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Tedarik İnovasyonu) projesi, T.C. Sağlık Bakanlığının koordinatörlük rolünü üstlenerek Portekiz, İspanya, İtalya, Almanya ve Bulgariastan'dan partnerlerle 2016 Ekim ayından bu yana Horizon 2020 Programı'nın SC1-PM-12-2016 - PCP - eHealth Innovation in Empowering the Patient (Hastayı Güçlendiren e-Sağlık Yenilikleri) çağrı başlığı altında yürüttüğü bir Avrupa Birliği projesidir. Proje bir PCP (Pre-Commercial Procurement – Ticarileşme Öncesi Tedarik) projesidir.

Tip 2 diyabet hastalarının çevrimiçi bir platform kullanılarak sağlık uzmanları tarafından uzaktan takip edilmelerini, diyabetlilerin kendi hastalık yönetim süreçlerine daha fazla müdahil olmalarını ve böylece güçlenmelerini (patient empowerment), nihai olarak daha kaliteli ve kesintisiz bir kronik hastalık yönetimi sağlamayı hedefleyen ProEmpower projesinde, sayılan bu amaçları mümkün kılan yazılım programları geliştirilecektir. İnovatif çözümlerin araştırma ve geliştirilmesi, Avrupa Birliği'nin PCP modeli ile alt yüklenicilere devredilecektir. Projenin 3 milyon Euro inovasyon bütçesi bulunmaktadır.

Proje kapsamında pazar araştırmasının yapılması, ilgilenen firmalara projenin anlatılması, projenin tedarik süreçleri ile bilgiler verilmesi ve katılımcılar arasında eşgüdüm sağlanması amacıyla 31 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da bir Açık Pazar Araştırması / Bilgi Günü (Open Market Consultation) yapılması planlanmıştır.

Bu organizasyona katılan firmalar projeyi ve partnerleri daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar, projenin temin süreçleri hakkında daha detaylı bilgiler edineceklerdir.

Eğer siz de (tüzel kişilik / şirket olarak) diyabet hastalığına yönelik inovatif çözümlerin geliştirilmesinde yer almak ve ProEmpower Projesi Açık Pazar Araştırması / Bilgi Gününe katılmak istiyorsanız, projenin internet sayfasından (www.proempower-pcp.eu) 18 Mayıs 2017 Perşembe günü mesai bitimine (18.00) kadar kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt için tıklayınız.

Kayıt onayınız / reddiniz, kayıt formunda belirttiğiniz eposta adresinize 25 Mayıs 2017 tarihine kadar gönderilecektir.

Önemli Hususlar:

• Belirtilen zaman sınırından sonra yapılan kayıtlar dikkate alınmayacaktır.
  • Salon kapasitesi sebebiyle, kayıt yaptıran kişi sayısının 200’ü geçmesi durumunda kayıt yaptıran ilk 200 kişinin kaydı geçerli sayılacaktır.
  • Kapasite sorunu yaşanması halinde aynı firmadan sadece bir kişinin katılmasına izin verilecektir.
  • Organizasyon adresi ve saati, katılımcı sayısı netleştikten sonra belirlenecek olup en geç 25 Mayıs 2017 tarihinde duyurulacaktır.
  • Bu proje 727409 sayılı Hibe Anlaşması kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından fonlanmakta olup projenin tüm süreçleri uluslararası anlaşma kurallarına uygun bir şekilde yürütülmektedir ve yasal gözetime tabidir.
  • Bu organizasyona katılmak tamamen ücretsiz olup T.C. Sağlık Bakanlığı yeterli sayıda kayıt olmaması durumunda ve mücbir sebepler halinde organizasyonu iptal etme hakkına sahiptir.

Proje hakkında gelişmeler ve haberler için proje haber bültenine üye olmanızı öneririz: http://proempower-pcp.eu/stay-tuned.html

Konu ile ilgili sorularınız için: ozan.beyhan@saglik.gov.tr

Proje internet sitesi için tıklayınız.

Adres:
T.C. Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi 06800, Ankara